ActiLife

Acti Life

Sałatka z brzoskwiń i szynki parmeńskiej

Składniki:

Sposób przygotowania:

Do rozgrzanego piekarnika (180 C) włóż blachę z brzoskwiniami. Pamiętaj, aby ułożyć je gniazdem nasiennym ku górze, ponieważ taki zabieg pozwoli łatwiej dostrzec kiedy owoce się zarumienią i skarmelizują. Powinno to nastąpić po upływie około 20 minut. W międzyczasie wymieszaj dokładnie sok z cytryny, sól i pieprz z oliwą z oliwek. Około połową uzyskanego sosu polej rukolę i miętę. Upieczone brzoskwinie rozłóż na dużym talerzu, przykryj plastrami szynki, rozsyp kawałeczki mozarelli, rukole i miętę. Całość na końcu polej drugą połową sosu.

Smacznego!

natalial

Opis Mięta jest rośliną z rodzaju jasnotwatych. Obejmuje około 30 […]

natalial

Buty do biegania to sprzęt, z którym spędzimy trochę czasu. […]

natalial

Wiele osób chce zacząć stosować dietę lub zacząć ćwiczyć. Czy […]

Nibiru Studio