ActiLife

Acti Life

Ciabatta ze stekiem wołowym i dodatkami

Składniki:

Sposób przygotowania:

Cukinię pokrój w plasterki, posiekaj natkę pietruszki i czosnek. Włóż wszystko do miski i zalej oliwą, wymieszaj i odstaw. Rozgrzej patelnię. Stek natrzyj pieprzem i solą, a następnie obsmaż z obu stron po kilka minut. Gdy trochę ostygnie, pokrój mięso w plastry (w poprzek włókien). Następnie lekko przysmaż plastry cukinii i przekrojone na pół ciabatty. Po około minucie zdejmij je z patelni i ułóż na nich resztę składników: ser, mięso, rukolę i cukinię i przykryj drugą częścią bułki.

Smacznego!

natalial

Czym jest tzw. ‚łokieć tenisisty’? Łokieć tenisisty jest chorobą objawiającą […]

natalial

Czym są goździki i skąd wzięła się ich nazwa? Goździki […]

marcinw

Dużo ostatnio mówi się o tabacie: jaki to rewelacyjny system, […]

Nibiru Studio